| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Zerat, ponožky dcera nemá žádné spešl - kupujeme bellindu, ovšem vloni v botech od větví jí zima nebyla, letos v drahých botách ano, tak vážně nevím. Syn má ponožky stejné cca a zima mu není. Jinak chodí oba stejně - do školy, že školy, po venku. dcera byla min. týden v Praze - chodily tam celý den po Praze a mrzla :-(

Do těch primigi bot jsem i vlezla - dcera má mnohem větší nohu než já, takže úplně vpohodě, ovšem nemile mě překvapilo že mají hrozně slabou podrážku - což od pohledu vůbec nevypadá a mě nenapadlo do nich lézt v obchodě. A prostě když přijde domů a strčím tam ruku je v nich šílená zima - vážně nevím co s tím, člověk koupí boty za 2t a dítě v ich pak mrzne :-(

Pro sebe bych taky nutně potřebovala nějaké dobré boty - myslela jsem že jeidně goretex, teď ale vážně nevím. Mám 2. rok kožené bamy s kožíškem - ovšem mrznu v nich, normálně mi přijdě že mi jde vlhko podrážkou. Pro sebe ale potřebuji něco trošku elegantního - chodím do práce i v sukni, elegantní černé kalhoty atd. - ovšem nic kloudného nemůžuá nikde sehnat - poradí někdo???

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.