Dobrý večer,
ráda bych se zeptala znalců kočičích mazlíčků, zda je možné, jestli může jen v bytě držené kotě mít blechy? Kožíšek má čistý, nijak se nedrbe, ale i tak bych mu raději pořídila nějaký ten obojek ( je to britský modrý kocourek a byly mu dva měsíce ). Můžete mi prosím nějaký doporučit? Ještě stále nejsem znalá chovatelka, zatím testujeme baštu, kapsičky, ani granulky ( Pro plan pro koťata, myslím delicate ) nechce, i když mu je namočím do mlíčka, ale v noci vždy zmizí. Dnes dostal uvařené kuřecí křidélko s vodou z vývaru a mrkvičku a to mu chutnalo, pije vodu a tatra mléko ( 9% tuku
), to snad nějak vyladíme, má rád tvaroh, nevím, jestli takovému mrněti můžu přidat třeba žloutek? Dostal 30% eidam, ale jen kousek, loudil, když jsem ho jedla já
...Budu vděčná všem zkušenějším za každou radu. Joo a ještě...kocourkovi trochu slzí očička, má vždycky u očička ospalky, otřu mu to vždy převařenou vlahou vodou, ale druhý den to má zase. Nemůže být nastydlý? Byl zvyklý v paneláku a my bydlíme ve starším RD a na chodbách není prostě nikdy extra teplo. Ještě mě napadá, co podestýlka? Ve zverimexu mi doporučili silikon, chodí na to, ale vždy jen ke kraji, napadá mě, jestli ho to nepíchá do pacek? ještě jednou děkuji všem, moc mi to pomůže