Prodává se speciální "kočičí" mlíko, nevím teda, jaký jsou na něj ohlasy, ale mým kočkám vždycky chutnalo. Kupuju v DM, je tam většinou i levnější, než ve zmerimexu... Nedávám ho teda denně, jenom občas jako pochoutku, protože mi kocour tahal z koše prázdný krabice od mlíka a olizoval je.
Podestýlka - super je Coshida z Lídlu, docela dobře hrudkuje a je levná. Nic jinýho nepoužívám. Dřív jsem kupovala Mikeše, ale už je to dávno, tý Coshidě jsem moc nevěřila (podezřele levná), ale riskla jsem to a jsem ráda.
Občas vařím, třeba mletý maso, ledvinky, srdíčka a tak, ale přiznám se, že to flákám a moje kočky jsou spíš na konzervách
Dneska si kocour otevřel ledničku a sežral asi půl kila syrovýho masa, myslela jsem, že mu něco udělám
Předevčírem jsem si k němu přinesla kocourka, jsou mu tak 3 měsíce, nalezenec. Momentálně řeším, jak zařídit, aby jedl víckrát denně a velkej kocour ne (je tlustej, doteď dostával ráno a večer, granule má v misce furt)... a na nic jsem nepřišla. Oba maj teda k dispozici ty granule, ale prcek se jich ani nedotknul, protože byl krmenej výhradně konzervama.
Jak se to dělá, když je kotě, co má žrát víckrát a dospělej kocour? Zavřít ho někam nemůžu, máme po celým bytě zašupovačky a on si je klidně otevře, navíc by to bral jako hroznou křivdu