Krevetko,pokud ho naučíš na kotěcí granule, i kdyby ty Royal canin Babycat (které ti doporučovali na Kočkách online, už jsem tě tam vystopovala
), tak vápník není potřeba. Já jsem ho dávala pro jistotu, protože ta Acana sice má být pro kočky každého věku, ale člověk nikdy neví
Pasta je výborná věc, my jsme díky ní cpali do kocoura antibiotika, jinak by ty prášky nepozřel.
Jestli ten pacholek jí granule v noci (tak to dělal náš kocour, ale on byl přes den zalezlý, protože se bál), tak si určitě zvykne i na granule přes den. Hlavně neudělej chybu v tom, že mu budeš dávat pravidelně (tzn. třeba každý den v 8) nějaké chutnější jídlo, třeba právě maso. My jsme to měli tak, že měl kocour granule k dispozici pořád a večer dostával kapsičku, maso...a on to pak vychytal, přes den nic nejedl a těšil se na večerní žraso. Tak takhle teda ne...
Pak jsme mu pořídili kočku, ta mu dvakrát misku vyžrala, tak se naučil jíst i přes den, vyrušili jsme večerní mokré a dáváme teď nepravidelně, když si vzpomenem, máme náladu, vaříme a máme nějaké zbytky (maso, žloutek, jogurt...)
A hoď se nějaké fotky!!