Před 7 lety jsem se taky rozhodovala mezi tím, jestli dát syna do školy s pochybnou pověstí, kterou máme 5 minut pěšky, nebo jej vozit do vzdálenější školy. Když jsem nakonec spočítala, že bych ráno trávila cestou do a ze školy cca hodinu a v poledne totéž a to vše ještě okořeněné ročním sourozencem, zvolila jsem školu bližší. Syn chodí do 6. třídy a ani jednou jsem nezalitovala. Teď už tam chodí i mladší. Naše školička je maličká, není tu šikana, všechny děti se aspoň od vidění znají a syn byl schopný už v první třídě přijít domů sám. A to byla obrovská úleva. Bližší škola nám všem šetří čas a nervy.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.