| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Měla jsem původně vybranou a vysněnou jinou školu, kam ale dcerku nevzali, měli převis 38 zájemců, které museli odmítnout. Dali nám tip na další dvě dobré školy s podobně laděným stylem výuky (moderní metody, kritické myšlení apod), takže jsem šla s dcerou k dodatečnému zápisu do těchto dvou škol. Vzali nás v obou, zvolila jsem tu s lepším dojížděním. Navíc jsem do ní chodila já jako dítě a byla jsem tam spokojená, takže srdeční záležitost. U této školy je navíc výborná školka, kam chodí druhé dítě, předškolák. Takže se ho týká zápis teď v lednu. O to víc to řeším.

S nejmladším se chodí blbě. je to klasický dvouleťák, který nechce být v kočárku, chodí stylem jeden krok dopředu a deset zpět, rychlostí šneka, případně se chce nést v náručí, což se nelíbí ani mě, ani čtvrtému mimi v bříšku, rodím za 5 týdnů.

Kdybych přeložila dceru k nám na sídliště, asi by předškolák musel druhé pololetí zůstat se mnou doma, místní školku jsem skousla dva roky, než jsme utekli se zničeným dítětem. Nemluvě o tom, že stejně nejsou místa, a trvalé bydliště jsme kvůli té současné školce měnili do jiné městské části, takže k nám na sídliště už paradoxně ani nepatříme.

Ano, souhlasím s tím, že důležitý je učitel, a ne škola, ale to se těžko zjišťuje, jakého bude mít dítě učitele, my to zjistili až 1. září, který z učitelů je ten náš.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.