huhu, holky03+05, kluk09 +// já se nedivím....moje kdysi DR než jsem jí vyměnila dala Danovi v 10. měsících obrnu na lžičku 15.5. a 21.4. jsem tam s ním byla , že má nešťovice....(jsem neměla NEt, bych se ptala tady taky....jestli to není divný....než bych tam šla.....) Další: syn rýmu jak trám...přeočkovala by ho na klíš´tovku další: syn nemocný močák odmítala nás poslat na vyšetření 2roky...nakonec mi ho , když jsem jí hroozila kontrolo dala....a syn má za sebou operaci.....
prostě né všichni pracují 100% a né všichni tě ošetří....když ty si vzpomeneš......
Máme DR jinýho je super a má perfektní ordinační hodiny.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.