Ono taky není znaménko jako znaménko. Ty rizikové, se musí vyříznou hlouběji a dost "okolo" (nejdou odstranit laserem). Nevím, jestli by to na té plastické chirurgii potom nějak líp zašili a ta jizva byla míň viditelná, ale já tam měla po jednom relativně malém znaménku několik stehů (už nevím kolik přesně, každopádně jich bylo minimálně pět). Jizva mi zůstala pořádná a za pár let v porodnici se mě pořád ptali, co to mám za jizvu na noze. Jinak na Karláku znaménka také "fotí" a dávají vyhodnotit rizikovost do počítače. Je to tam fajn, ale podle mě tam mají teď už dost plno.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.