Přidat odpověď
Mě teda taky pěkně vytočili, jak řidič, tak Tchibo! Před Vánoci mi vezli balík, ráno zavolal, že přijede ve 14 hodin, přijel v 16. Balík jsem neměla ani možnost zkontrolovat a když už nasedal a jáměl prachy v kapse, tak jsem zjistila, že je poloprázdý a chybí mi v něm 4 lampy za cca 270Kč dohromady, z toho každá měla vlastně hodnotu 800Kč. Měla jsem to jako dárky. Chytla jsem ho a řekla, že balík je vykradený. Snažil se to svést na tchibo, že to blbě zabalili, pak zase jestli to prý neposlali ve dvou bednách a takový různý výmluvy. Odmítal mi vrátit prachy a volal šéfovi co má dělat. Ten mu řekl, ať mi vypíše škodní list. Volala jsem ještě u auta na tchibo a nikde mi nevzali telefon. řidič byl nervózní, že ho zdržuju a že prý bude doma zase až v 19hodin. Byla jsem pěkně vytočená a napsala jsem na GSL i na Tchibo mejl. Z GSL mi odepsali pouze, že reklamace přijímají pouze od Tchiba a z Tchiba mi doteĎ nikdo neodpověděl na tři mejly a neberou telefon. TEĎ mi psala sousedka, že jí taky vykradli balík a v Tchibu nikdo nebere telefon. A já husa jsem si objednala další balík a čekám ho každým dnem, že přijde vykradený, ale tentokrát si dám pozor a když bude vykradený, tak ho nepřevezmu a ať si ho narvou do špic!!!
Předchozí