maminky "pekařky", prosím vás, jaký kvásek používáte na domácí chleba? Já koupila sušený žitný a nedaří se mi... Píše se na něm, že se těsto musí nechat přes noc, potom se přidá mouka a 3 hodiny kyne v troubě. To je šílené, peču v obyčejné troubě a takto bych asi chleba neupekla ani do Vánoc... Co kvasnice? Moc se mi daří chleba z hotových směsí, ale tam je kys. citónová (někdy i horší věci) a já se chci chemii raději vyhnout. Děkuji za tipy!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.