jak to uděláš aby nešla jinam než v zahradě? Kočka umí lézt přes plot ... pak koupíš kočku za 10 tisíc a ona ti odkráčí .... Mám peršanku - jak jsem doma (v paneláku) tak ji to ven nijak neláká - jak jsem u našich na baráku tak jen sedí u dveří a číhá kdo otevře dveře aby prchla ven na sluníčko. Já ji to nezazlívám - proto když je hezky dostane postrojek a vodítko a je tam klidně celý den, když chce .. bez vodítka, by ale mohla lehce odejít. Zatím se k tomu neměla, ale jak říkám, je na vodítku. Už jsem přemýšlela 100x nad tím, že kdyby jsme měli barák tak bych si takovou kočku pořídit nemohla. Leda nějakou venkovní na které by mi tak "nezáleželo" ale to neumím - protože mi záleží na všech a nemá to srdce ji nechat běhat po cestách, aby ji něco přejelo.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.