| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahojte,
došlo k zajímavému, i když nikoli zcela neočekávanému jevu ~y~:

potkala jsem expřítele - ano, toho, který se začátkem podzimu zdekoval ze dne na den otestovat, zda přece jen někdo nemůže být ještě o kousek lepší, než do té doby bezkonkurenčně nejlepší Brebberry. Zjistil, logicky ~t~, že nejen jinde není "lépe" (natož "podstatně"), ale dokonce je "jinde" podstatně HUŘE, protože Breb byla MIMOŘÁDNĚ moudrá a tolerantní ženská, a navíc je s ní taky pohoda a legrace. Prohodili jsme spolu jen pár slov (schválně jsem to neprotahovala ~;), ale poté, co prohlásil, že na mě pořád nemůže zapomenout a často na mě myslí a že mi to děsně sluší, na rozloučenou mě k sobě přivinul a políbil ~m~, čili se domnívám, že "nenápadné" pozvání na "čistě přátelské" kafe bude brzy následovat ~t~~t~~t~

Přemýšlím tím pádem, byť zatím v hypotetické rovině (někdy se chlap nevrátí jen proto, aby nepřiznal chybu - i když právě to tenhle UMĚL! a toho jsem si na něm asi nejvíc vážila), jak se případně v takovém případě zachovat ~d~

Jistě, je to pro mě určitá satisfakce, a taky potvrzení, že není špatné chovat se v případě zrady protějškem noblesně, i když by člověk měl chuť mu spíš jednu (nebo víc?) vrazit ~4~ :-©. Takhle si mě zapamatoval krásnou, štíhlou, nehysterickou a velkorysou (jak víte, poté, co na mě z ničeho nic vybalil, že odchází, jsem zachovala (navenek) klid a nabídla jsem mu půl roku na rozmyšlenou, byť to odmítl)

Mám ho samozřejmě pořád velmi ráda, prožili jsme spolu čtyři intenzivní roky a je to chlap, po jehož boku jsem chtěla zestárnout, naprosto ztělesňoval moje představy o "ideálu". Není to už romantická slepá zamilovanost, mám ho ráda i přesto, že není bez chyb (to ani Brebberry), a navíc Brebberry je přes 40 a jak víte, fronty chlapů "na život" se před jejíma dveřmama zrovna netvořej, i když je pohledná, sexy a mladě vypadající i smýšlející. Umím se samozřejmě povznést nad lidské slabosti (ani já nejsem svatá), takže bych mu ten "úlet" samozřejmě nepřipomínala ani nevyčítala, nejsem padlá na hlavu. Prostě by se žilo dál s tím, že minimálně mně došly některé souvislosti a v některých situacích bych už si uměla poradit lépe než dříve...hlavně už vím, že člověk nemůže "dostat" a tudíž po druhém ani "chtít" nějakou "záruku", takže už bych tolik nelpěla na "rodinném životě" (a už vůbec ne na sňatku, z tohoto romantického nesmyslu už jsem opravdu dostatečně vyléčená ~t~~t~~t~ představou dalšího rozvodu...~l~:-© )

Na druhou stranu si samozřejmě uvědomuju, že kdo jednou zradil, na toho už se nikdy nedá 100%ně spolehnout...no ale to ani na toho, kdo dosud nezradil ~t~ Každý chlap má něco...a možná právě známé mouchy lepší neznámých... Zkrátka, ještě jednu (ne dvacet, JEDNU!) šanci bych mu ještě DALA :-)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.