| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj všem přítelům koček,

máme 14tiletého kocoura, až do loňského léta byl takové to polodomácí zvíře (nebyl kastrovaný) - býval venku, když se mu zachtělo, byl doma. Vloni v srpnu podstoupil kastraci (měl rozseknutá varlata), zklidnil se a od té doby je vlastně doma (je čistotný atd.).

Minulý týden přestal úplně žrát a pít, řešili jsme to s veterinářem, podstoupil vyšetření ledvin, doktor mu vzal krev na jakési 3 hodnoty - jedna hodnota vyšla 400 (normální je 120), druhá hodnota okolo 100 (normální je 40), třetí už si nepamatuju. Z toho dr. usoudil, že ledviny sice už úplně v pořádku nemá, ale není to tak hrozné, aby nemohl dostat narkózu - vzhledem k tomu se rozhodl k operaci zubů (měl je totálně zkažené), kocour vše podstoupil, zuby má v pořádku, nic ho nebolí, tak začal žrát, pít, vše normálně. Ještě má antibiotika na 5 dnů.

Ale můj dotaz je:
máte někdo zkušenosti s poškozením ledvin u koček? Ty ledviny se už prý nezlepší, budou se jenom zhoršovat, netušíte, jak dlouho může ještě žít? Dr. mi vykládal něco o dietě - že prý by měl jíst už jenom uvařenou rýži nebo těstoviny v nesolené vodě, vejce apod., abych se přiznala, moc jsem z toho nebyla moudrá. Že prý musí mít ledvinovou dietu, ale pochybuju, že by mi žral jenom tohle.

Děkuju za každou odpověď

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.