| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Marci,tak to je zvláštní,ale nic není podle tabulek. já psala do logopedické poradny,tam mi paní logopedka napsala,že máme cvičit hlavně motoriku,že to s řečí velmi úzce souvisí. tak zkus třeba napsat-odpoví max. do dvou dnů.
je to www.logopedieonline.cz

já jdu se synem právě také kvůli sykavkám..občas strčí jazyk mezi zuby,chodí na logo ve školce,ale pro jistotu máme zajít i sem,to nám řekli u zápisu,že prý třeba ani nebude muset chodit,ale pro jistotu.

jinak paní dr. mi po telefonu řekla,že se domluvíme až tam přijdu,co dál,že mi dceru vzít nemůže,protože má na nás jen půl hodiny. takže se tam dostaneme stejně tak někdy v květnu tuším..no a třeba začne do té doby mluvit..já osobně bych jí do tří let dala čas a zbytečně se nestresovala. už mám těch stresů od jejího narození upřímně až až~;)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.