Tak to vážně netuším, co obsahuje "průmyslově" vyráběný chleba a domácí ne. Používám půl na půl hladkou mouku a msěs na domácí chléb, zadělávám kváskem a vodou, tuk tedy nepřidávám a k různým "průmyslovým" tukům nemám moc důvěry - viz nedávná aféra v Německu. Peču tedy "postaru", nedávno jsem s velkou slávou zakoupila sporák na TP, což asi v bytě nejde a nemám tušení, jakým způsobem se zadělává chleba pro domácí pekárnu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.