V průmyslovém nic tak skvělého není, jen spousta éček, aby byl chleba rychle upečený a hlavně levný. A domácí nemá takovou kůrku protože se peče při nižší teplotě. Vyzkoušené to nemám, ale četla jsem, že někdo si v pekárně udělá těsto a pak peče v troubě. Teta peče chleba doma v normální troubě, těsto si zadělelává sama a je výborný
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.