Průmyslový chleba kvásek určite neobsahuje, to si může dovolit maximálně nějaká malá pekárna, která si chleba i sama prodává. Většinou se dělá chleba z moky, vody a směsí, které zkracují dobu kynutí a urychlují pečení. Bohužel k tomu pekárny tlačí supermarkety, v jednu odpoledne si vzpomenou, že za tři hodiny potřebují chleba, rohlíky,...to je jedno co a pekárna musí co nejrychleji vyrobit, jinak příjde o zákazníka. Kdyby dělali kváskový chleba tak to nestihnou ani kdyby se rozkrájeli.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.