Ja se ale namaham a zaroven vztahuji k Nemu sve ruce, protoze mi Sam dal poznat, ze Ho nic nemuze odloucit od Jeho lasky ke mne a Jeho touhy po me zachrane..Vzdyt pro toto me stvoril, aby mi dal na sobe podil..pro nic jineho.A jestlize je On sam tou Laskou, byla jsem povolana k byti jenom proto, abych sama tolik milovala.. Tento zivy prozitek mi dal nadeji, nebat se vztahnout k Nemu prazdne ruce a ukazat mu vedome svou nicotnost a nahotu, mi ukazal a kterou On si ve sve dobrote preje SAM zaodit a naplnit.Nepochybuji uz s timto poznanim, ktereho se mi od Nej dostalo - o Jeho dokonale Dobrote a touze obdarovavat nehodneho a nevdecneho tvora - xloveka jakym jsem sama na prvnim miste prede vsemi..
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.