| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj,

Annie, souhlasím s oběma Tvými příspěvky. U nás to bylo přesně tak - manžel začal přes internet komunikovat s jednou dávnou kamarádkou a mně o tom neřekl. Když jsem to zjistila, tak jsem byla naprosto v šoku a trvalo mi hodně dlouho, než jsem se z toho oklepala. Postupně jsem si uvědomila, že to je přesně ten typ vztahu, který popisuješ. Ona kamarádka je vdaná, ale asi ne úplně šťastná, a manžel se pro ni stal takovou vrbou a doufala, že bude i ona pro něj. Naštěstí manžel to dokázal udržet na hraně, kdy to z jeho strany bylo ok, jenže kdyby mi to všechno řekl včas a narovinu, tak bych se s tím dokázala smířit, ale on mi to zatajil, protože "věděl, že bych žárlila", a tak mi neřekl nic, což mě skutečně k žárlivosti dovedlo. Dlouho dlouho mi trvalo, než jsem mu vysvětlila, že takhle to je mnohem horší a že chci, aby se mnou raději jednal na rovinu. Pak se mi svěřil, že má v práci kolegyni, ta měla taky před svatbou a taky to na něj tak lehce zkoušela a bylo to přesně tak, potřebovala si zřejmě ujasnit, jestli se opravdu má vdávat. I s ní to myslím ustál (pracují spolu dál, o podrobnosti se nezajímám).
Jediné, co zakladatelce pomůže, je čas, dobrá komunikace s manželem (mně to trvalo hodně dlouho, než pochopil, co mi vadí, stále si myslel, že žárlím a stále se tomu tématu záměrně vyhýbal a občas i teď mě z toho přepadně trošku smutek) a uvědomění si vlastní hodnoty. Dělej věci, které tě baví a díky kterým si připadáš zajímavá pro sebe i pro manžela. Chápu, na mateřské je to těžké, taky čekám třetí dítě a jsem doma na rizikovém, takže nemám moc příležitostí na vlastní prosazení, ale nakonec jsem si přece jen něco našla. Přepadaly mě i pocity jako že mu musím připadat nemožná, když tu jen vzdychám a utírám dětem zadky, zatímco kolegyně v práci nebo internetová kamarádka jsou něco zajímavého a lákavého, ale už mě to přešlo a je mi docela fajn. A zdá se, že i manžel už pochopil... (ale celé to trvalo skoro rok). Moc držm palce, ať je to takhle i u vás.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.