| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Já myslím, že obecně poradit není co. Bohužel~f~ Každý vztah je jedinečný, stejně jako ti dva v něm. A když do toho přibude někdo (jedinečný~j~) třetí.
Co mi přijde zřejmé je fakt, že máte problém. To, že někdo v této diskuzi napíše, že má také spoustu kamarádek a jeho protějšek si z toho nic nedělá~;) je jaksi o ničem. S Tvým mužem žiješ Ty, né diskutérka z této diskuze. Jasně, možná by se s ní shodl lépe ve vztahu ke kamarádce, ale myslím, že vztah stojí na více rovinách ~;)
Já jsem byla vždy tolerantní k manželovým kamarádkám, opravdu jsem nikdy nepochybovala. Pokud jsme se kdy teoreticky bavili na téma nevěry, můj muž věděl, že já bych se kvůli jeho nevěře nerozváděla. Ptám se mohl chtít ze strany manželky ještě více tolerance a důvěry? ~t~ Měla bych ještě podotknout, že se kolem mého muže vždy točilo dost šikovných bab kvůli jeho práci. Ale já věřila. Pak u nás zazvonila jedna slečna.~e~ Jo, přesně takto jsem koukala ~a~ Někdo výše v diskuzi radil, že přece nejde zakazovat, aby si spolu nevolali. Jasně, že to nejde dospělému mužského zakázat. Já také svému muži nic nezakazuji, a to i po zkušenostech, které mám~q~ Ale dala jsem jasně najevo, že si to nepřeji. Vyjádřila jsem se důrazně a bez vyhrožování. Mám stejné právo vyjádřit svou představu o vztahu jako on. Můj muž má i nadále kamarádky. Od té doby má potřebu mi oznamovat, když jde s nějakou na kafe.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.