Dobrý den může mi zde někdo poradit s problémem rozšířených žilek v obličeji? Je mi 37 let a mám sklony k tvoření akné červenání kůže a tvoření žilek v obličeji. Byla jsem na kožním a tam mi doporučili laser,ale to se mi zatím teda moc nechce podstupovat.Myslíte si,že by mohl pomoct nějaký krém? Je tu někdo takový kdo to krémem vyřešil? Je mi jasné,že asi kdyby takový krém byl,že bych ho asi na kožním dostala,ale přeci jenom třeba někdo poradí nějaký zázrak. Pokud budu muset na ten laser máte někdo tady s tím zkušenosti? Kolikrát tam budu muset a co to vlastně obnáší? Díky moc za vaše reakce.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.