| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Dcera například poslouchá na počítači pohádky pro děti přes sluchátka. Protože já odmítám slyšet furt to stejný, z některých písniček v pohádkách už by mi uletěla hlava. Sluchátka překousala a nejedou. Naštvala sem se fakt hodně. Protože všechno zničí. Za prvý na pohádky už nepude, za druhý dostala mohutnou nudnou přednášku s názornou ukázkou, jak těžko se vydělávají peníze na sluchátka, který prostě překouše. Předvedla jsem jí divadlo v tom smyslu, jak přijdu do práce, co tam dělám, na grafu sem vysvětlila kolik hodin denně strávím v práci, zatímco ona si hraje ve školičce, názorně sem předvedla, jak za práci za dva dny dostanu peníze (který sem namalovala a vystřihla, pak sem si je jako předala), koupím za to sluchátka, který ona zničí, a moje práce je celá zbytečná a penízky táááákhle vyletí oknem.
Předpokládám, že po takovým divadle jí to aspoň trochu dojde. Protože to bylo fakt dlouhý a nudný jako firemní školení.
Pokud zničí ještě něco, prezentaci si zopakujem.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.