| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Kláro - tak z Tvého příspěvku jsem úplně mimo:
Xantipo,
to tak u ná bohužel rozhodně nefunguje, nevím na co přesně z mého příspěvku narážíš, ale tak to rozhodně není. Spíš neděláme z tolika věcí problém, nebo věc hodnou pozornosti.
Strašně moc věcí je pro mě druhořadých, takže uklízení, spaní, jídlo, příchody domů, počítač a telvize, nákupy... to jsou úplné banality, kterýma si nebudu komplikovat vztahy. Když někdo nechá ručník v koupelně na zemi, nebudu na nikoho křičet ať to okamžitě zvedne, ale zvednu ho, když sedí celý den u počítače, tak to beru tak, že není nic lepšího na práci a nemám důvod to řešit. Když přijde domů pozdě, tak prostě přišlo, má telefon, takže mu můžu kdykoli zavolat.
Jediný můj požadavek na moje děti je aby si chránili zdraví a dodržovali zákony a morálku a uživali si život ve štěstí. Víc nepotřebuju. Chápu, že na někoho to neplatí, ale nám se to vyplatilo.

Třeba ty Tebou zmiňované banality - uklízení, spaní, jídlo, příchody domů, PC, TV, nákupy - banalita to je, když to funguje, když ne, je to bordel - promiň to slovo. Ručníky na zemi v koupelně neřeším, neboť všichni vědí, kam ručník patří a kdo to neví, párkrát musí jít a uklidit ho a vím, že příště dotyčného ani nenapadne ručník hodit na zem. A pozdní příchody? No to by mě jeblo. Děti učím, že pokud slíbí, kdy přijdu a nemohu to dodržet, je nutné dát vědět, co a jak a ne že já budu někoho nahánět telefonem. Žádný - no tak jsem přišel/a/ pozdě, no a co? To tedy rozhodně ne. A jak píšeš - když sedí celý den u PC, tak asi není nic lepšího na práci? No to teda nevím. Rozhodně nebudu trpět, aby dítě sedělo celý den jen tak u PC - a pokud nemá nic lepšího na práci, asi se budu muset zamyslet nad náplní jeho času~a~
Promiň - ale připadáš mi jak z jiného světa, protože tohle snad ani není možný.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.