| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj, jdu zase s dotazem. Jedna velmi šikovná paní řidička mi nabourala stojící zaparkované auto, prostě narazila neuvěřitelnou rychlostí kolmo do boku mého auta,které stálo zaparkované na hlavní silnici u kraje za parkovací čárou a ona se z kolmé vedlejší silnice vyřítila a práskla to do mě, jsou zrušené dveře, blatník a prý hnuté kolo. Auto je necelé 4 roky staré, ale jezdíme dost, má najeto 200.000km. Měli jsme auto přistavit do autorizovaného servisu, tam vyčíslili škodu asi na 75.000,-, ale pojišťovna z povinného ručení viníka odmítá zaplatit 30%, že je to amortizace dílů, protože auto má hodně najeto. Takže mě nabourali stojící auto, a aby vůbec začali s opravou, už dopředu musím počítat, že zaplatím 15-20.000,- škodu. Prý s tím nejde hnout, oni to celé neuhradí a autoservis nám auto nevydá, dokud to nezaplatím. Může si tohle pojišťovna, konkrétně v tomto případě Generali vůbec dovolit? Jak já k tomu přijdu? Máte někdo zkušenost, co s tím?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.