zkus homeo Coryzalia (teď nevím esi se z nebo s), je to kombinovaný homeopatikum - já na homeo moc nedám.. ale todle zabírá mě, synovi 8, dcerce 4 roky a mimču 8měsíců.
lepší je to teda v počátku, to jsem za den bez rýmy.. synovi to trvá tak tři dny než se jí zbaví, páč to necucá pravidelně.
Ideální je cucat tak 1 pastilku co dvě hodiny, nesahat rukama, vymáčknout z platka rovnou do pusy a rozpustit nejlépe pod jazykem. 10minut před a 15 minut po nic nejíst a nepít, aby se to mohlo dobře vstřebat. Stojí to kolem 60Kč, za vyzkoušení určitě stojí.
mě se rýma dycky rozjede.. a synovi taky... teď jsme už ale párkrát takto zažehnali.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.