Přidat odpověď
Terinko, nevím, ale já si vůbec nemyslím, že by kroužek nutný, pokud chce dítě dělat něco, co zvládáš ty sama, pokud chceš a je na to čas. Proč? Ty přece víš, co tvé dítě baví nejvíc, jsi motivovaná, můžeš to s ním dělat v nejlepší možný okamžik dne (pokud nechodíš do práce, jakože tvůj příspěvek jsem tak pochopila). Třeba konkrétně k té hlíně, keramiku bez pece jednoduchou s ní můžeš dělat i doma, stačí samotvrdnoucí hlína za 60 Kč. Nemusíš se nikam plahočit.
Něco jiného by byl hypoteticky asi náš případ, kdy třeba já jsem hluchá jako poleno a dítě by chtělo hrát na hudební nástroj.
Jinak jsem docela překvapená odpověďmi: co chceš rozvíjet, když dítě nemá talent. Mít chytrou holčičku, která hezky kreslí se mi zdá jako velký potenciál. Nevím, přece nejde o to, aby bych měla doma mistra, ale aby dítě mělo k něčemu pozitivní vztah, aby měla něco, co by jí bavilo. Rozvíjet se dá přece jakákoliv úroveň.
Moc se mi líbí odpověď Federiky: Ani nejde o talent, jde spíš o to,aby se zabavila takovou formou, která jí vyhovuje.
Předchozí