| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Terinko, nevím, ale já si vůbec nemyslím, že by kroužek nutný, pokud chce dítě dělat něco, co zvládáš ty sama, pokud chceš a je na to čas. Proč? Ty přece víš, co tvé dítě baví nejvíc, jsi motivovaná, můžeš to s ním dělat v nejlepší možný okamžik dne (pokud nechodíš do práce, jakože tvůj příspěvek jsem tak pochopila). Třeba konkrétně k té hlíně, keramiku bez pece jednoduchou s ní můžeš dělat i doma, stačí samotvrdnoucí hlína za 60 Kč. Nemusíš se nikam plahočit.
Něco jiného by byl hypoteticky asi náš případ, kdy třeba já jsem hluchá jako poleno a dítě by chtělo hrát na hudební nástroj.

Jinak jsem docela překvapená odpověďmi: co chceš rozvíjet, když dítě nemá talent. Mít chytrou holčičku, která hezky kreslí se mi zdá jako velký potenciál. Nevím, přece nejde o to, aby bych měla doma mistra, ale aby dítě mělo k něčemu pozitivní vztah, aby měla něco, co by jí bavilo. Rozvíjet se dá přece jakákoliv úroveň.

Moc se mi líbí odpověď Federiky: Ani nejde o talent, jde spíš o to,aby se zabavila takovou formou, která jí vyhovuje.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.