hele, všude je něco. Mě připadá dcera docela šikovná na hodně věcí - ať už výtvarných nebo pohybových (hudební teda moc ne, leda tak zpívání). No ale - nikam nechce chodit. Je teda předškolačka, do školy jde od září. Ale aktivity ji baví pokud jsou "jen tak" - jen tak si doma trsat, jen tak si malovat, když se jí chce tak řádit na prolejzkách, lízt na stromy a běhat. Jakmile je něco trošilililinku organizované - nezájem. Myslela jsem že je to tím že nechce sama do cizího prostředí, tak jsem našla i kroužek kam chodí maminky s dětmi tancovat - něco jako břišní tance (prostě holčičky si můžou natáhnout ty ponízkový sukýnky nebo šátky a vrtět se). NE (přitom třpytky a cingrlátka miluje maximálně). Šikovná na ruce je, ale do keramiky nebo "šikulek" NE. V tělocvičně ji to taky hrozně baví - všechny možné nářadí (chodíme když má manžel trénink florbalu, jsou tam dvě tělocvičny a ta druhá je volná, obvykle se tam sejdou ještě nějaké "odložené" manželky s prcky
a to vyleze na cokoli, sílu má. Když jsme zkoušeli chodit na cvičení rodičů s dětmi - zásek, NE. Jediné co akceptuje je školková angličtina (má ráda tu učitelku a je ve známém prostředí, nemusí nikam "chodit").
Takže spíš rozvíjím svůj talent já
abych s ní ty věci co ji baví dělala doma. Zatím mi to zas tak extra nevadí (na rozhazování nemáme), ovšem říkám si jestli se to třeba trochu změní - na všechno stačit nebudu, kor až půjdu do práce (teď jsem s mladším doma).