Mám rád NAŠE ČESKÉ VÝROBKY. Proto jsem koupil ETA HARMONY. Tato pekárna zatím šlape jako hodinky a umí vše co potřebuji. Těsto na knedle, sekaná, chleba. Sem tam těsto na nějakou buchtu. Pekárna má dva háky a aby po nich nebyly ty obrovské díry, tak je po ukončení hnětení vytáhnu. Hřídelky hnětacích ramen mám lehce potřené tukem. Takže ani po vytažení ramen (hnětacích háků) se na ně těsto nepřilepí. Ramena vytahuji kleštěmi, abych si nepatlal ruce těstem. Stačí trochu těsto nad rameny lehce odhrnout, aby byl vidět hřbet ramene a protože jsou hřídelky namazané tukem, jde to lekce kombinačkama vytáhnout. Po upečení nepřeklápím formu hned, ale až trochu vychladne. Potom jsou po hřídelkách jen malé dirky.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.