Přidat odpověď
Dcera (6) má tuhle zelenou rýmu každý měsíc. Je to k zbláznění, teď ji nemá jen díky tomu, že už 3. měsíc po sobě bere antibiotika (Augmentin, Klacid a teď dobírá Ospen na angínu). Jsem domluvená s doktorkou, že jí po dobrání Ospenu píchne pendepon, aby pořád nemarodila. Sama mi nabídla, že můžeme dát 2-3 po sobě. Jinak vždycky, když měla tu zelenou rýmu, tak jsme šly na výtěr a měla tam Branhamella catarrhalis (prý typická školková bakterie). Doktorka jí to nechtěla léčit celkovými atb, tak vždy dala kapky (Pamycon) a ty jí zabraly, i když ty poslední už nezabraly, rýma jí sedla na průdušky a byl z toho zánět průdušek. Já si už taky nevím rady, uvažuju o návštěvě ORL, aby jí vyšetřili nosní mandli. Dcera dostala od naší doktorky lék na imunitu (LUIVAC), ten obsahuje bakteriální mix streptokoků a je tam i ta Branhamella, akorát že teď, jak bere ty ATB, tak jsme to musely vysadit. Nemůžu proto říct, jaký to má účinek. Dceři do toho přišla angína a minulou sobotu jsme byli na pohotovosti. Sama si ráda přečtu příspěvky ostatních, jak bojují se zelenou rýmou.
Předchozí