| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tak my máme Matyáše. Já si připadala jak nejsem originální, když jsme to vybrali, dokonce okolí se ptalo-jak mu proboha budete říkat?? A nakonec je matyášů docela kupa. Já jsem to, jak mu budeme říkat dopředu neřešila. Vím jak to bylo u dcery. Taky jsem dopředu vymýšlela jak ji budeme a nebudeme říkat, a pak jsem se na ni prostě podívala a z porodnice jsem si nenesla ani Kačenku, ani Kateřinku, ale Káťu a už ji to zůstalo.
Synovi říkáme hlavně Mati, pak někdy prostě Matyášku nebo Matyáši. Záleží na situaci. Moji rodiče to strašně promýšleli, jak mu budou říkat a vymysleli Maty, ale to se mi nelíbí a fakt je ten, že to už skoro nepoužívají. Nejvíc se prostě chytne to co používají rodiče. Jo a na Matýska jsem alergická. Vždycky říkám že to není Matěj, ale Matyáš, takže žádný Matýsek. Matěj měla být totiž dcera, ale pak jich bylo už kolem nás strašně moc, tak se nám to přestalo líbit a sáhli jsme k Matyášovi.
V kalendáři je s Matějem, jen to ne všechny vydavatelství stihly do kalendáře 2011 přidat.
Podle mě je to krásné jméno. Mě se moc líbí i to spojení-máme Matyáše a Kateřinu!!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.