Díky všem. Nakonec jsem zavřela kancelář a vydala se na ORL. Dle rentgenu mám čelní zánět a už si mě tam chtěli nechat. Nakonec mě cosi nacpali do nosu (na to budu chodit každý den) a 15 minut jsem to tam měla, ATB, milion kapek a když to nepomůže, tak u tohohle se nedělají punkce, ale píchne se to rovnou do čela. Já se snad nechám dobrovolně utratit, leta nemarodím a te´d jsem od února úplně vyřízená.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.