Ahojky to je pěkná blbost,moje mamča děla pojistky,urazové,duchodové,spořící,kapitálové prostě všecko...nedělá to pro jednu pojišťovnu ale pro více a to je hooodně velká vyhoda.....co se týká úrazovky,mame jednu smlouvu kde jsem pojištěná já i mamka....jde to udělat skrátka na celou rodinu....da se to udělat i jen na jednoho a pak třeba k tomu připojistit další lidi,děti či manžela.....za pojistku platime zruba kolem 700Kč a když jsem si zlomila prst dostala jsem za to 12 000kč.....pojištění v nemocnici je v tom také...když se zvětšuje častka samozřejmně se i o něco zvetší cena ale myslim si že hříšný peníze to rozhodně nejsou.Miška
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.