Přidat odpověď
Ahoj,
porod skoro za rohem a s manzelem se nemuzem domluvit na jmenech. Na holcicich jakz takz, ja chtela Jasminku, manzel Viktorku a nakonec snad bude uplne jiny kompromis - Katrin. Ale klucici mame fakt problem, mne se posledni dobou hrozne libi Vilém (rikala bych mu Vili, Vilémku, Viloušku a pozdeji Vile), manzel trva na volbe z predchoziho tehu (mame z nej dceru Valentinku) Vítek ( v tomto tvaru, ne Vít). Mne uz se to tak jak driv nelibi, za prve si rikam, ze az mu bude sedesat bude furt Vítek jak maly decko a taky se to nehodi ke vsem povolanim, treba advokat Vítek ..... . Ke vsemu se mi nelibi dalsi zdrobneliny typu Víťa. Premyslim, jak manzela presvecit. Taky se priznam, ze Vítek byla od začátku jasná volba a já to tou svou tak měsiční zálibou ve Vilémkovi komplikuju a uvazuju, jestli to opravdu tak dobre je. Co rikate vy, je lepší Vítek Smuntý nebo Vilém Smutný? Taky by me zajímalo, jestli je neco stastnejsiho z nejakeho toho esoterickeho hlediska, sama se o to bezne moc nezajimam, ale ted premyslim, jak by moje rozhodnuti prosadit Vilema pripadneho synacka ovlivnilo do budoucna. Nemate nekdo v tomto radu?
Předchozí