| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tak ono je bití a bití, 99 procent lidí dá dítěti pár na zadek, aniž by se mu snažila opravdu ublížit a ono je to často účinější než nekonečné a nikam nevedoucí domluvy. Mám dva kluky a fakt jsem se snažila jim vysvětlit například to, že mi na ulici nesmí utíkat a už vůbec ne do silnice. Jak jsou dva, tak je fakt nestíhám chytat oba najednou. Pak mi toho jednoho skoro srazilo auto, jak jsem byla vyděšená, tak jsem mu dala tak na zadek, na té ulici, a od té doby to ani jeden neudělal. Dávám jim fakt výjimečně, a ne za to, že třeba něco rozbili nebo tak, ale když třeba jeden druhému záměrně ublíží nebo udělají něco nebezpečného, co jsem jim mnohokrát předtím zakázala. A dám jim pár na zadek, nebiju je. A funguje to.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.