Přidat odpověď
TAHLE DISKUZE JE O NĚČEM JINÉM - ALE MNOU OBDRŽENÁ HISTORICKÁ FACKA...
za mne.... Mně táta dal facku jednou. A dával si SAKRA BACHA, aby mi neublížil.... nafackoval jakože přišel, jednu mi seknul a pak jsme se objali a brečeli jsme oba.
Magoři.
Byla jsem mnoho let vdaná, ale bydlela v domě s rodiči, oni vždycky věděli, kde v noci jsem nebo s manželem, ale manželství se hroutilo (to věděli), jen jsem nepřistála ve svých skoro 24 letech - pár let vdaná - v noci domů.....
Jsem si povyskočila na flámu, nepřišla v ohlášenou dobu, manžel skoro bývalý - doma hajal...a nikdo nevěděl, kde jsem...mně bylo blbý volat domů a burcovat ve 3 ráno, že jsem se "sekla", takže tu facku z toho strachu jsem přijala opravdu .... jako AKT "tý jo, víš, jakej jsme měli strach?" a je to fůru let... a fakt ne ve zlém.
No, tahle diskuze je o něčem jiném.... ale tahle facka stála za zmínku. Jakože vážená.
Týrané děti... spíš vídám psychicky než tělesně. Výsledky ve škole, nestíhají tak rychle cizí jazyk, nedostatek času na koníčky, pak flákačství v momentě, kdy nestíhají požadavky vzdělaných a vše stíhajících rodičů....
Opravdu ne, nevídám bité děti, zanedbané výživou, mlácené rukou, páskem... takže asi nemůžu soudit.
Předchozí