| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Dobrý den,musim říct,že Vás lituju v rozhodování,ale jak už tady někdo řekl,chtělo by to opravdu zjistit,zda život bez kočky Váš problém opravdu vyřeší. Já sice kočku nemám,mám psa.Já jsem lehká alergička /bez léků/ na trávy,syn 8 let je od mala vedený jako astmatik. V jeho asi 2 letech mu imunologií byla zjištěna mimo jiné i alergie na psí srst, Dr.se zhrozila,jak si mohu dovolit mít doma zvíře,že se synův zdrav.stav zhorší. Našemu psovi bylo tehdy 9 let a přdstava toho,že by měl jít pryč byla smutná. Zjišťovala jsem názory i od jiných alegologů,až jsem se dostala k názoru,že pokud člověk-alergik žïje delší dobu se zvířetem,na které alergizuje,buď se jeho zdrav.stav rapidně zhorší/to pak chce zvířátko dát asi opravdu pryč/ nebo je velká šance,že si jeho tělo do budouna utvoří protilátky. Riskla jsem další rok společného soužití i s hafíkem...syn nijak víc nemarodil,astmatické záchvaty měl 2x na dovolené,kde jsme byli bez psa a od 6-ti let má imunologii na psí srst v normálu. Já jásám,ale jak se rozhodnete Vy záleží jen na Vás,protože jen Vy můžete objektivně posoudit,jak se vaše alergie vyvíjí ~d~. Klára

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.