řekla bych to tak .. to že se rozjíždí atop taky může být alergie na cokoliv jiného - třeba na potraviny - u nás to tak vždy bylo ... dýchací potíže jsou zatím u tebe - možná to zvládáš s použitím antihistaminik .. kdyby bylo na mě tak bych brala co se dá, ale kočku si nechala. Samotnou mě to děsí, syn se dostal na alergo s dušností - podezření na astma ... a už teď šílím co z toho bude ... má 9 měsíců a máme doma víc zvířat - jsou to členové rodiny, nedokázala bych je dát pryč, ale chápu, že dítě musí být na prvním místě, ale opravdu bych se nejdřív snažila to řešit jinak pokud možno - zákazem vstupu zvířete do dětského pokojen nebo já nevím co ... fakt se toho sama děsím a vám držím palce ať si kočičáka můžete nechat. Já za sebe si myslím, že i kdybych měla kýchat ještě deset let tak kočku pryč prostě nedám.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.