Téměř ve všech receptech na žitný chléb je i pšeničná mouka - kvůli lepšímu kynutí. Pokud se dělá čistě žitný chléb, pak je lepší udělat si doma svůj kvásek. Podívej se třeba na tento recept, dole jsou i nějaké rady.
http://domacipekarny.dama.cz/recept.php?r=7699
Já mám recepty z této adresy ráda, jsou u nich i komentáře a dobré rady.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.