| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Včera se mi strašně chtělo spát, ale protože zrovna držím "lajnu" ~;), tak jsem chtěla vyslechnout zase nějaké dobré rady Péti Havlíčka... Ze začátku jsem si říkala, ty jo, holka má vůli, zbavila se ze dne na den drog, ta pojede s kilama dolů jako dráha... No dobrá, po čase jí přišly do cesty problémy, ale myslela jsem si, že se určitě otřepe a zvládne to. Jaké bylo moje překvapení, když se neustále vymlouvala, štáb ji chytal při neustálých lžích, při náhodné návštěvě seděli s přítelem u tv, nechali si dovézt jídlo z hospody a stejně pořád tvrdila, že PROSTĚ NEMÁ ČAS!
Tak mi tak nějak přišlo, že snad chtěla zviditelnit skupinu Koule, ale obávám se, že totálně ztrapnila jen a jen sebe.

A hlavně já být štábem, tak bych po ní požadovala vrácení všech darovaných přístrojů a pomůcek! Jet na kole za 4 měsíce 5x...

No abych to uzavřela, na konci pořadu nebylo po spaní památky, po shlédnutí, jak se slečna rozčilovala, co si to k ní dovolují být na ní zlí!!! No tak aspoň gratulace k jejímu otěhotnění...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.