| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ano, máš pravdu.Děkuji za názor. Jsem na manželovi závislá, jak finančně, tak citově, vychováváme spolu ctyri male deti. Něco jsme spolu prožili, bylo to moc hezke.Na druhou stranu, každý dělá chyby, i já je kdysi dělala a poučila se z nich.Ted mám sražené sebevědomí na nulu, po tom všem ani neni divu, ale dávám se do pořádku a veřím, že bude lépe.Manžel se už 4 měsíce snaží,samozřejmě to nic neznamená a ani mi to nedává jistotu, ale je videt, ze se chce zlepsit. Nevím, co bude dál, ale naděje umírá poslední a i já jsem se dokázala nějakym zpusobem posunout za ten rok posunout,vice chapat druhe a uznat sve chyby.To, ze si manžel našel jinou, rozhodně nebyl jeho rozmar, mé chováni nebyl vzdy košer.Ted je situace jina a on to vi, kdybych mu prisla na opetovnou neveru, tak odcházím i treba do azylového domu. V tom máme zcela jasno. Ted ale davam sanci manželovi, aby mi dokázal, ze je lepsi, nez byl.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.