Přidat odpověď
Zajímalo by mě, zda někdo z vás kupuje botky podle šířky. Abych byla přesná - koupila jsem malému první botky, capáčky od firmy RaK a mají šířku G. Já jsem samozřejmě o šířce nic netušila, takže mě ani nenapadlo po tom pátrat nebo se ptát. Botka mi sice přišla taková baculatá, ale paní říkala, že sedí hezky a že jsou akorát. Po dni nošení se však jedna botka podivně zkrabatila - ještě před prsty a ne v urovni prstů (jestli chápete jak to myslím). Takže jsem šla zpátky do obchodu a požadovala reklamaci. Myslela jsem si prvně, že je špatná velikost, ale při přeměření jsme zjistili, že je tam nadměrek akorát a že velikost je opravdu správná. Boty nakonec odeslali na reklamaci a dneska jsem se dozvěděla, že to bylo uznáno a poslali mi nové botky. Jenže já pořád přemýšlím, čím to mohlo být a napadla mě ta šířka. Měřili někomu z vás nebo spíš vašich dětí v obchodě šířku nohy?? Jak se to měří?? A rozlišují šířku všichni výrobci?? jsem se dočetla že jsou čtyři kategorie - E, F, G, H. Poradíte někdo prosím??
Předchozí