Holky díky moc za tipy. Jen k těm pověrám, o pověrách jako takových nic nevím, to se týká pouze mého muže, když dala tchyně dvakrát jméno po manželovi a dvakrát ji syn zemřel....proto manžel nechce jméno po sobě, takže to se opravdu týká jen nás osobně. Jinak dneska jsme tak jako seděli nad kalendářem a strašně jsme se bavili asi nejvíc mě pobavil Bonifác Němec :o))) Zatím jsme se tak nějako shodli na Alexandrovi, ale stejně stále nevím, hlavně mám prcka na 3D UTZ krásně vidět a prostě k tý jeho tvářičce už se mi všechna jména nehodí :o)) Jo a Theodora má sousedka, kluci jsou na 14 dní stejně staří a to jméno se mi fakt nelíbí :o))) Taky se mi líbí Gabriel - ale to je opravdu příliš zšenštilé...no tak stále nevím, snad nás něco napadne :o)) A díky za tipy
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.