| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

no právě nechci aby z toho byl trapas a nechci zbytečně dělat scény i to beru v potaz že je Terezka citlivá a může to trochu zveličit, ale to co popisuje už se mi taky nelíbí a když se během odpoledne dneska kvůli tomu rozplakala to mi úplně dostalo teda, tak to nechci nějak zanedbat nebo nechat plavat. Jako když jí něco ukážou a mezi tím jí schovají pití, nebo řeknou když jim nedá něco ze svačiny tak nebavka a nikdy už s ní nepromluví nebo snad strkání zezadu do hlavy při jídle to mi tak yúplně zavání šikanou. Ta jedn aholčička tady byla na oslavě narozenin a opravdu taková byla, že pořád druhým něco šeptala a byla taková jakoby mazaná,nebo prostě úplně jiná než je moje malá a mě se takové chování vůbec nelíbí a přijde mi to v 1. třídě hodně brzy a že snad něco takového za nás nebylo vůbec, nebo bylo ale o hodně dýl.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.