My sice teď máme školáka, ale vždy měl na to nejčastější chození kvalitnější boty a na lítačku měl od Vietnamců - ať už do školky na ven, nebo teď do družiny, nebo na odpolední lítání. Já měla jako dítě vždycky jen od Vietnamců a jsem v pohodě... Boty v kamenném obchodě si kupuju až teď, a to jen proto, že fakt víc vydrží, mám je na několik sezón. Ale malému, kterému teď kupujeme 1x do roka všechny druhy bot nové, protože z nich vyrostl? To bychom nedali...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.