Těm, co pochopili, oč mi jde (Hilly, Zerat atd.), děkuji.
Příměr s Volvem byla asi kravina, měla jsem jen napsat, že rodiče na to mají.
Větrák je u nás slangové označení, stejně jako u Hilly pšonec nebo rákosník. To já třeba dnes slyším taky poprvé. A nikdo jste ji tu za tahle označení neroznesli na kopytech. Opakuju, že proti vietnamcům nic nemám, nakupuju u nich, i v sekáči, na značky si nepotrpím.
Uznávám, že na boty ujetá jsem, jelikož sama mám problémy z toho, že jsem dříve nekvalitní boty nosila.
Zdravou botou jsem myslela buďto boty s certifikací nebo takové, které se pořídí v lékárně nebo zdravotní obuvi, což Essi,Sante,Fare atd jsou. Jasně, že jsem nevyjmenovala všechny, ale Ecco,Naturino,Geox,Keeny.. tam zařazuju taky. Boty Licco neznám a děkuju za tip.
A ještě jednou teda k tomu prolejzání-zůstaly nám boty Vocílková a Melichar, tak jsme hledali. Skříňky nemají dvířka, jsou to otevřené přihrádky. Abych viděla, jestli nejsou až na dně přihrádky, musela jsem boty vyndat, tzn. vzít do ruky a podívat se až na dno. Maminek, které byly zrovna v šatně jsem se zeptala, jestli se můžu podívat. Kupodivu souhlasily, jelikož i jejich děti už někdy něco hledal.
Nejsem špion, obuvník ani jsem nechtěla boty ukrást.
Zajímal mě třeba názor, proč u větších dětí se tak nedbá na kvalitu bot jako u těch menších. A dík i za názor, že na zdravou nohu není potřeba zdravotní bota.
Jinak nevím, co je k nepochopení na tom, že většinu rodičů prostě znám