| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Podle toho, jak obnošené by byly.
Důležité je totiž dle starších studií, teď nevím, jak na tom jsou nové...ono se to rychle mění ~:-D , jak moc jsou ty botky ošlapané a uvnitř vytvarované podle cozí nožky. Bylo to nějak tak, že děti minimálně do 3 let jsou tak lehounké a tak rychle rostou, že nestačí ty botky vytvarovat podle své nožky (stélky uvnitř) ani ošlapat..takže nožka dalšího dítěte se neničí.
Dostávala jsem dřív na děti "ošlapané" botky z Dánska, pečlivě prohlédla, všechny byly měkounké, jako nové....ošlapkané začaly být až ty okolo 5. roku dítěte (ty už jsem nedávala)- ale byly fakt kožené s takovou zvláštní gumovou podrážkou téměř všechny včetně sandálků.....
A taky moje děti dědily po sobě některé botičky, když byly malé, a později též, pokud byly prostě nevytvarované podle nožky - některé fakt měly jen párkrát na noze. A některé letěly do koše přímo....
A také jsme měly datský bazárek - onošené MALÉ botičky šly rychle na odbyt, a byly fakt až na takové ty proužky na kůži na nártu fakt všechny jako nové.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.