no, tak to buď ráda - podle mně je nejhorší varianta alergické mrně - hlavně psychicky, pro maminku i pro něj samotné...
já jsem klasický případ lékařsky nezvládnutného zápalu plic v dětství (3roky). Skončila jsem nakonec na 2 měsíce na kapačkách, naprosto se mi zhroutil imunitní systém - od té doby mám celoroční rýmy, teče mi z očí... tenkrát se ještě alrgie vůbec neřešili... řešila se jen ta rýma a opakujicí angíny - 2x jsem byla na mandlích (nosní i krční), ještě mi je vzali blbě, takže mám z toho dodnes problémy...
první alergické testy mi dělali až v 10-ti letech, kdy po vyndání krčních a nosních madlí jsem ještě v nemocnici dostala zánět plic - převezli mne na dětské a tehdy se mě poprvé zeptal dokrot na vizitě, jakouže mám vlastně tu rýmu - no vodnatou, jasně...tenkrát tam děsně sprdnul zbytek té "vizity" (byl to tak silný zážitek, že si to dodnes pamatuju) a šupem následovaly alergotesty - vyšla alergie na plísně, prach a roztoče - tzn. to, co je přítomno všude celý rok...
njn... na někom se to naučit museli...
Synka si tedy po zkušenostech v tomhle dost hlídám... on se není schopen dostat se sám ani z obyč. rýmy - pokud nechám ten hnus žlutej rozjet, můžu si být jistá, že za týden skončí na celkových ATB buď z angínou, nebo mu to sleze na průdušky...
.