pozor, většina lidí, která takto nadsazuje poštovné má napsáno i v podmínkách, že příhozem souhlasíš s poštovným. Já u lidí, kteří toto dělají prostě nenakupuju. Jednou jsem se setkala s poplatkem 50Kč za osobní převzetí (mělo proběhnout u prodávajícího doma), psala jsem- před příhozem- mail, že je to asi omyl, dostalo se mi odpovědi, že čas prodávajícího je drahý.... KOntrolní otázka: přihodila jsem v té aukci?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.