| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Jojo efekt se jiste dostavuje u rychle zhubnutych kil, ktere ovsem clovek zhubnul tak jak nemel - drasticka dieta nebo hladoveni. Pokud je to po jidelnicku Havlicka, tak se nejedna o dietu, ale o zmenu v stravovani. Presne jak to popisuji v "Jste to co jite", musi se jist vic a nastartovat metabolismus. Musim rict, ze jsem mela velky problem zacit jist a pit podle jeho pokynu, bylo toho hrozne moc a mela jsem pocit ze jim proto ze musim a vubec jsem nemela hlad. Proto me prekvapilo, ze jsem taky rychle zhubla dost kilo. A ted jim porad stejne a uz kila dolu nejdou, spis deka. Navic jsem o Velikonocich dost hresila, tak jsem se bala, ze snaha prijde vnivec, ale pribrala jsem jen pul kila. Jediny co me na jidelnicku pana Havlicka vadi je to, ze v mych letech, pri me genegicke dispozici (cela rodina tlusta z obou stran), proste budu muset takhle jist dozivotne, ach jo.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.