| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Zdravím všechny,
mám doma prvňačku a ta poslední dobou je utrápená,ve třídě kamaradí s jednou holkou,s kterou i chodí na Aerobic)měla jsem pocit vždy,že jsou to kamarádky,ale poslední dobou Kája brečí,že dotyčná je na ní zlá,vyplazuje jazyk,nadává ,říká,že má hnusné oblečeníatd..Ve třídě jsou holčiček sudý počet a dcera teď má pocit,že s ní nikdo nekamarádí,každá má tu svoji..a dceřinu kamarádku děti moc rádi nemají,bývá zlá na víc dětí,ono je to tím,že může doma uplně vše,když chce jezdí v autě na předním sedadle,má na co si vzpomene(není to závist-ale občas čeho je moc toho je příliš,neustále slyším,Monice koupila máma tu samou bundu jako mám já,Monika mi říka,že mám hnusné triko,džíny bundu atd...)Pořád jí okřikuje,předvádí se atd..její máma(ač jí znám a i si s ní tykám tak jí nikdy neokřikne,nenapomene:(
Naše Kája ač samozřejmě zlobit umí,tak je hrozně kamarádská a pro své kamarády by se rozdala, a takovýhle věci jí trápí,já bych byla ráda kdyby si našla jinou nejlepší kamarádku,ale je to těžké:(

Jak vysvětlit 7leté holčičce,že nejlepší kamarádka v první třídě není na doživotí a že určitě si najde ve třídě časem novou,jak se zachovat???

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.